Svensk Hälsokost – Go for life

DSC_8063

 

Idag har jag varit och hämtat ut ett paket från Svensk Hälsokost. Jag tänkte testa några av Go for lifes produkter som jag tycker verkar väldigt spännande. Den som jag ser mest fram emot att prova är Boost me green spirit som innehåller bland annat vetegräs, chlorella och spirulina. Jag tänkte börja ha det i smoothies varje dag och se om jag märker någon skillnad. Min förhoppning är att min känsliga mage ska bli bättre och att förstärka immunförsvaret. Jag har varit förkyld mer eller mindre sen i december så immunförsvaret behöver verkligen boostas. Jag fick även granatäppelkärnor som jag tänkte ha i smoothies eller bara som dom är. Chiafröna kommer användas för att göra chiapudding för det är något jag älskar. 🙂

 

DSC_8060

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se