Vad kan man göra med rabarber?

DSC_4830

 

Vi har mängder med rabarber som jag försöker använda upp. Tidigare har jag gjort rabarbersaft, kräm och paj. Jag har till och med hunnit göra ett annat recept på rabarberpaj som jag inte hunnit lägga upp än. Nu börjar fantasin ta slut och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tips någon? Har funderat på att testa i matlagningen men jag vet inte om jag vågar.. 😛

1 kommentar

  1. 5 augusti 2016, 2:30    

    Rabarberkladdkaka och rabarbermoijto 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se