Svartvinbär och lakritsremmar

DSC_4812

 

Svartvinbär och lakritsremmar
Du behöver:
200 g svarta vinbär
2 msk lakritspulver
2 msk agavesirap

1. Sätt ugnen på 50-60°C.
2. Mixa vinbären med en mixerstav till en jämn puré.
3. Tillsätt lakritspulver och agavesirap.
4. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, ca 1/2 cm tjock.
5. Ställ in i ugnen ca 4-6 timmar. Tiden kan variera beroende på vad du har för ugn. Det bästa är att ha en låg temperatur och länge i ugnen annars är det lätt att dom bränns. När den har en torr läderliknande textur är den färdig.
6. Klipp långa remsor och rulla ihop.

 

DSC_4811 DSC_4814

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se