Forever livings C9 paket kan ge leverskador

 

 

c9bluff

 

Nu kommer jag in på det här roliga ämnet igen, nämligen Forever Living. Expressen har gjort en artikel där Anna Bäsén testade C9 (Läs artikeln här). Innan och efter hon körde C9 tog hon en massa prover. Hur tror ni det gick? Jo hennes levervärden var sämre efter. Boven var Aloe vera gelen som Forever Livings återförsäljare rekommenderar att man tar varje dag.

 

foreverliving234234

 

Anna hade en dold kamera då hon gick på ett av deras möten. Där får dom lära sig hur dom ska kringgå läkemedelslagstiftningen. Det är för jävligt!! Jag har själv fått kommenterar om att det ska hjälpa mot klimakteriebesvär och reumatism. Det är bara lögner. Tänk på alla stackare som går på deras bluff och blir sämre av Forever livings produkter. Det är inte okej att ljuga och ni som säljer C9 och allt vad det nu heter borde skämmas! Jag uppmanar alla att slänga deras produkter, sluta sälja och köpa.

 

foreverlivingbluff234

 

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se