Rabarberkräm

DSC_4631

 

Rabarberkräm (2 portioner)
Du behöver:
1-2 rabarber (250 g)
2 1/2 msk kokossocker
2 dl vatten
1 msk potatismjöl + lite vatten

1. Skala och hacka rabarbern i mindre bitar.
2. Koka upp vatten och kokossocker.
3. Häll i rabarber och låt det koka tills dom mjuknar och faller isär.
4. Blanda potatismjöl med lite kallvatten. Rör ner redningen i krämen medan du rör om.
5. När krämen har tjocknat är den färdig.

 

DSC_4627

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se