Grönkålschips från nu3

DSC_4611

 

Nu har jag hunnit testa grönkålschipsen som jag fick från nu3 och dom var supergoda! Måste erkänna att jag inte blev så sugen när jag öppnade påsen för dom ser inte trevliga ut. Men vilken tur att jag provade för dessa kan jag absolut äta fler gånger. Har funderat på att göra egna men än så länge har det inte blivit av. Tänk om dom inte blir lika goda.. 😛

 

DSC_4614 DSC_4610

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se