Forever livings bluffprodukter (C9, F1, F2)

foreverlivingc9f1f2bluff

 

Nu har det börjat trilla in en massa mejl från folk som tycker att jag ska börja med C9 igen.. Ett tag fick jag såna mejl var och varannan dag men efter att jag skrivit ett inlägg om Forever living och deras produkter blev det lugnt. (Inlägget hittar ni här) Nu får jag några mejl i veckan och jag börjar bli ganska less.. JAG KOMMER ALDRIG KÖRA C9! Hur svårt kan det vara att förstå? Jag är inte intresserad av att betala för svindyra produkter som inte funkar och jag vill absolut inte gå på en svältdiet. Ni som kommer med kommentarer som ”det är ingen diet, det är en kickstart”. SAME SHIT! Tror ni på det där själva? Jag blir så förbannad på alla dessa återförsäljare som kommer med lögner om både det ena och det andra. Att det hjälper mot klimakteriebesvär, reumatism, fixar hormonbalansen, sötsuget försvinner pang bom efter dessa 9 dagar. Och sen alla dessa före och efterbilder.. Bli inte lurade, vet ni hur lätt det är att ta såna? Man behöver inte ens photoshop, dra in lite här och där, spänn dig och rätt vinkel så har du en perfekt efterbild. Forever living och deras C9 paket (och F1, F2) är en bluff! Fattar ni hur mycket pengar dom längst upp i kedjan tjänar på att ni köper deras produkter? Det skulle inte förvåna mig om dom sitter där i sina lyxvillor och skrattar åt alla korkade människor som går på deras bluff..

 

Nu när jag ändå är igång kan jag lika gärna dra lite fakta om deras produkter som återförsäljarna inte verkar ha koll på. Deras Aloe vera gel som sägs vara så himla bra innehåller 95,3% vatten. Om jag inte minns helt fel kostar en sån där dunk 290 kr. Ganska dyrt med tanke på att vi har gratis vatten i kranen.. Sen sägs det att aloe vera gelen skulle innehålla massa vitaminer, mineraler och aminosyror, det stämmer inte. Jag citerar Livsmedelsverkets analys: ”Aloe Vera-dryckerna innehöll huvudsakligen vatten och inga, eller endast låga, halter av vitaminer och mineraler”.  Vitaminerna visade sig vara lite C och E-vitamin men det går lika bra att äta en apelsin. I samma analys skriver dom att aloe vera gelen marknadsförs som ett kosttillskott men att dom inte uppfyller kraven enligt Livsmedelsverkets föreskrifter.

 

Vill ni veta näringsinnehållet i Forever livings aloe vera gel kan ni klicka här. Glöm inte att markera ”Alla näringsämnen”, annars kommer bara dom vanligaste fram.

 

foreverlivingaloeveragel

 

Något mer jag reagerade på var hur dom tillverkade produkten.. ”Företagen som säljer Aloe Vera tillverkar den färdiga produkten av pulver som de blandar med dricksvatten”. Tycker ni fortfarande att det låter som en mirakelprodukt?

 
Ni som är intresserade av att läsa hela analysen kan klicka här!

 

Förstår ni nu varför jag är negativ mot Forever living och deras C9, F1 och F2? Istället för att lägga ut pengar på (ursäkta uttrycket) skit, kontakta en personlig tränare som kan sätta ihop ett kost och träningsschema. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, det finns inga mirakelkurer, det är hårt arbete som gäller!

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se