nu3 insider-box #2

DSC_4602

 

Igår fick jag min andra insider-box från nu3 och jag är supernöjd med innehållet. Det kändes nästan som att dom visste precis vad jag ville ha då dom skickade paketet. Det ska bli så skoj att få testa allt. Mest nyfiken är jag på kokossockret. Har länge velat prova det i något av mina bakverk så det kommer bli spännande. Är det någon av er som har testat? Jordnötssmör, quinoa, chokladbar är alltid bra att ha hemma. Grönkålschips har jag aldrig ätit tidigare men jag har hört andra som tycker att det är gott. Hoppas det är något för mina smaklökar! 🙂

 

DSC_4606

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se