Chokladbites med rispuffar

DSC_4027

 

Chokladbites med rispuffar
Du behöver:
1 dl hasselnötter
1/2 dl saltade cashewnötter
1 msk kokosolja
1 msk honung
1/2 dl rispuffar
50 g mörk choklad

1. Mixa hasselnötter och cashewnötter i en matberedare.
2. Tillsätt kokosolja och honung.
3. Tryck ut massan (ca 1/2 cm tjock) i en brödform klädd med plastfolie. Ställ in i frysen.
4. Smält chokladen.
5. Blanda choklad och rispuffar bred sedan ut det på nötbotten.
6. Skär upp i bitar strax innan chokladen har stelnat helt.

 

DSC_4033DSC_4037

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se