Pasta med fläskytterfilé och mozzarella

DSC_3208

 

Pasta med fläskytterfilé och mozzarella (4 portioner)
Du behöver:
500 g fläskytterfilé
1 msk kalvfond
1 ask cocktailtomater
2 dl crème fraiche
1 dl vatten
125 g mozzarella
1 dl färsk basilika

1. Putsa fläskytterfilén och skär den i 1,5 cm tjocka skivor.
2. Hetta upp en stekpanna med matfett och stek köttet någon minut på båda sidorna.
3. Häll i crème fraiche, vatten och kalvfond. Låt det puttra några minuter.
4. Tillsätt cocktailtomter.
5. Finhacka basilikan och skär mozzarellan i mindre bitar.
6. När köttet är färdigt häller du i basilika och mozzarella.

Servera med pasta.

 

 

DSC_3212 DSC_3209

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se