Potatissallad med rostbiff

DSC_3175

 

Potatissallad med rostbiff (ca 4 portioner)
Du behöver:
500 g rostbiff
600 g potatis
250 g broccoli
150 g sockerärtor
3 msk smör
150 g rädisor
2 dl finhackad dill
Salt

1. Skala och koka potatisen.
2. Skär upp broccolin och skiva rädisorna.
3. När det bara är några minuter kvar innan potatisen är färdig hällar du i broccoli och sockerärtor. Låt det koka tillsammans några minuter.
4. Skär potatisen i bitar och häll sedan upp allt i en skål.
5. Smält smöret och häll i skålen.
6. Tillsätt rädisor och dill, rör om ordentligt.
7. Smaka av med salt.

Servera med rostbiff.

 

DSC_3179 DSC_3174

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se