Kycklingwok med cashewnötter

DSC_2792

 

Kycklingwok med cashewnötter (ca 6 portioner)
Du behöver:
900 g kycklingfilé
500 g broccoli
1 liten burk majs
1 röd lök
5 morötter
100 g cashewnötter
1 dl oystersås
1/2 msk fisksås
2 dl vatten
1 krm ingefära
Salt
Peppar

1. Skär kycklingen i mindre bitar och hacka grönsakerna.
2. Hetta upp en stor kastrull med matfett och fräs kycklingen tills den är genomstekt.
3. Tillsätt alla grönsaker och stek ca 5 minuter.
4. Häll i oystersås, fisksås och vatten, låt det sjuda ca 5 minuter.
5. Smaka av med ingefära, salt och peppar.

Servera med ris.

 

DSC_2798DSC_2790

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se