Nyttig kladdkaka med hasselnötter

DSC_2861

 

Nyttig kladdkaka med hasselnötter 
Du behöver:
300 g naturella cashewnötter
4 msk kakao
2 msk honung
4 dadlar
2 msk kokosolja
1 dl hasselnötter

1. Mixa cashewnötter i en matberedare tills det har blivit som ett mjukt krämigt nötsmör.
2. Kärna ur dadlar och häll i tillsammans med cashewnötterna.
3. Tillsätt kakao, honung och kokosolja, mixa ordentligt.
4. Till sist häller du hasselnötter, mixa så att dom blir grovhackade.
5. Häll i smeten i en springform (18 cm) och låt stå i kylskåp någon timme innan det är dags att servera.

 

Tips: Blötlägg cashewnötterna några timmar innan. 🙂

 

DSC_2866DSC_2883 DSC_2825

3 Kommentarer

  1. Uno Karlsson Uno Karlsson
    1 april 2016, 8:50    

    Hej

    Hur jag än bär mig åt får jag inte upp receptet på en lite nyttigare kladdkaka med nötter. Jag får bara upp den smaskiga färgbilden av kakan dock ej receptet.
    U

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se