nu3 Insider Club box

DSC_2999

 

Igår fick jag hem min första insider-box från nu3, jag har nämligen fått äran att vara med i deras Insider Club. Jag älskar att få testa nya saker så detta passar mig perfekt. Jag är supernöjd över innehållet! Det var perfekt timing att få en ny burk med kokosolja, eller kokosöl som den heter. Jag använder det i dom flesta av mina bakverk så det tar slut snabbt. Något som jag verkligen ser fram emot att testa är maca pulvret då det ska ha en uppiggande effekt samt vara bra för hormonbalansen. 🙂

 

Nu håller jag tummarna på att produkterna faller mig i smaken. 🙂

 

 

DSC_3005

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se