Lax med fetaost och kvargröra

DSC_2683

 

Lax med fetaost och kvargröra (ca 4 portioner)
Du behöver:
4 laxfileér
1 sötpotatis
1 zucchini
1 orange paprika
2 msk olivolja
200 g fetaost
2 dl naturell kvarg
1 tsk rosmarin
Salt
Svartpeppar

1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Skala och skär sötpotatisen i stavar.
3. Skär zucchini och paprika i större bitar.
4. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja, salta och peppra.
5. Kör i ugnen ca 10-15 minuter
6. Sänk värmen till 175°C.
7. Mosa fetaost och blanda med kvarg.
8. Krydda med rosmarin, salt och peppar.
9. Lägg laxen på grönsakerna och bred över hälften av fetaoströran på dom.
10. Ställ tillbaka i ugnen ca 10-12 minuter.

Servera med resten av fetaoströran.

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se