Find your balance

DSC_2674

 

Det är inte lätt att hitta en bra balans när det gäller träning och kost. Speciellt inte när man jobbar. Det finns hur mycket som helst som jag vill hinna göra men tiden räcker inte till. Jag får hela tiden prioritera bort saker och det känns inte alls kul. Det har funkat rätt bra att köra yoga på morgonen för då har jag kvällen (när lillan har somnat) att göra andra saker. Dom gånger jag känner för att köra crosstrainer kan jag göra det, eller slötitta på tv. Att ha ett fullspäckat schema hela tiden är ingenting för mig, jag behöver mina slapparkvällar också.

Nu är jag som tur var ledig igen, kände att jag behövde det efter mina tre (inte hela) arbetsveckor. Börjar jobba den 29/3 så det är inte superlångt bort. Nu ska jag passa på att njuta av att ha mer tid och självklart ta vara på den också. 🙂

Tänk om det var fler timmar på dygnet.. Allt skulle vara mycket lättare då! 😉

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se