En tuff vecka

DSC_2672

 

Denna vecka har varit tuff.. Först blev lillan sjuk och det blev inte mycket sömn, gissa om jag var knäckt? Sen hann hon bara bli lite bättre så var det min tur. Jag måste ha världens sämsta immunförsvar för jag blir sjuk hela tiden. Men, men! Jag lyckades få in lite träning ändå, såhär har min vecka sett ut:
 
Måndag: Yoga, 40 min crosstrainer
Tisdag: VILA!
Onsdag: Yoga
Torsdag: Yoga
Fredag: VILA!
Lördag: Yoga
Söndag: Yoga

 

Som ni ser har det blivit en massa yoga och mycket fokus på balansen. Jag börjar bli bättre men jag är fortfarande väldigt stel. Sen har jag bättre balans på ena sidan om ni fattar vad jag menar. Haha! Borde träna min vänstra sida lite mer kanske. 😛

Kosten har gått mycket bättre denna vecka. Det beror nog på att jag åt mina plättar på eftermiddagsfikat. Alltså inget småätande då jag kom hem från jobbet. Sen är jag imponerad över att jag inte ätit ihjäl mig på choklad nu när det är den roliga veckan. Inte några 5 kg som jag mer än gärna skulle äta, jag har nöjt mig med några bitar.

Min muskeldelning kämpar jag vidare med. Har varit lite slarvig med mammamage övningarna men det är sånt som händer. Nu har jag fått låna en gördel av en kollegas dotter. Jag har en sen tidigare men den är oskön som tusan. Den jag fick låna känns mycket bättre och nu är planen att jag ska ha på mig den hela tiden förutom på natten då.

 

DSC_2660

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se