Plättar till mellanmål

DSC_2551

 

Denna vecka har jag varit duktig och tagit med mig ett rejält mellanmål på eftermiddagsfikat. Det blev lite olika plättar som jag gjorde på kvällarna och det gick jättebra att värma upp. Jag trodde inte att det skulle smaka lika gott men det gjorde det. Jag var inte alls sådär hungrig då jag kom hem. Jag kunde laga mat i lugn å ro och inte småäta massa annat onödigt. 🙂

 

Här har ni några recept:
Kesoplättar
Bananplättar
Proteinplättar

 

För er som är intresserad av min matlåda så finns den att köpa på IKEA för 49 kr. Det är uttagbara fack så det är perfekt när man inte vill mikra allt som är i den. Och det är så skönt att slippa ta med sig flera matlådor. 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se