När tiden inte räcker till

DSC_0927

 

Nu har jag gjort min första arbetsvecka efter mammaledigheten och det känns sisådär. Det har varit stressigt att få tiden att räcka till så magen har varit upp och ner. Jag är otroligt känslig och när det blir lite för mycket kraschar magen. Direkt lillan har somnat har jag skyndat mig att göra bort träningen för jag vill ju så gärna. Efter det har klockan varit på tok för mycket så det har bara varit att pallra sig i säng. Ingen lugn och ro här inte..

Jag inser själv att jag måste hitta en balans i det hela men det är svårt. Jag har aldrig varit någon morgonmänniska därför är jag inte sugen på att kliva upp tidigare och träna. Men nästa vecka ska jag ge det en chans. Yoga innan jobbet kanske är perfekt för mig. Om jag lyckas ta mig upp alltså.. Och när hon har somnat kan jag köra crosstrainer.

Jag förstår faktiskt inte hur ni småbarnsföräldrar gör för att hinna med allt. Det här är rena rama djungeln för mig. Har ni några tips och idéer vill jag gärna veta! 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se