Min kost och träningsvecka

yogacrow234234

 

Då var det dags för en summering av veckan som gått. Det har gått väldigt bra, lite samma sak varje dag när det gäller träningen bara. Såhär har min träningsvecka sett ut:

Måndag: Yoga, 40 min crosstrainer
Tisdag: Yoga, 75 min crosstrainer
Onsdag: Yoga, 60 min crosstrainer
Torsdag: Yoga, 50 min crosstrainer
Fredag: VILA!
Lördag: Yoga, 40 min crosstrainer
Söndag: Yoga, 45 min crosstrainer

Jag älskar yogan! Och nu när jag börjar bli bättre och inte lika stel är det ännu roligare. Började med övningen på bilden i början av veckan, crow tror jag att den heter. Har ingen bra balans så jag trodde aldrig att jag skulle klara det. Kom knappt upp första gångarna men nu kan jag stå och hålla balansen en stund. STOLT! Nästa mål är att kunna stå i 1 minut, det vore häftigt om jag klarade det. Sen att ta sig upp lite högre om ni fattar vad jag menar. Något som jag också skulle vilja är att gå från den övningen till handstående. Some day.. 😉

Min crosstrainer har varit välanvänd och det har varit skönt att kunna träna hemma. Då kan man lätt anpassa sig efter lillan. Juste, jag har även kämpat på med magen. Har fortfarande kvar det där mellanrummet men jag kämpar på. Har kört appen mammamage varje dag den här veckan och jag ska försöka göra det kommande veckor också. Det vore underbart och jag kunde få ihop musklerna någon gång. Skam den som ger sig! 🙂

Kosten har gått.. Okej! Lite fusk här och där men inte någon sån där hetsätning som det kan bli ibland. Sen är det stor skillnad på att ta en chokladbit och en hel chokladkaka. Det viktigaste är att äta med måtta!

 

Hur har det gått för er med kost och träning? 🙂

 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se