Pasta med fetaost, ruccola och serrano

DSC_1976

 

Pasta med fetaost, ruccola och serrano (ca 4 portioner)
Du behöver:
500 g färsk pasta
125 g ruccola
200 g fetaost
2 msk olivolja
crema di balsamico (reducerad balsamvinäger)
100 g serrano

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Hacka ruccola och smula fetaosten.
3. Blanda ihop, pasta, ruccola, fetaost och olivolja.
4. Ringla över crema di balsamico.
5. Servera med serrano.

 

DSC_1970

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se