Rackarns förkylning

DSC_1897

 

Det är självklart att jag lyckas bli sjuk, typiskt! Är det vabruari så är det.. Känns surt då jag är taggad på träning, det är ju bara att glömma. Men än så länge har jag sluppit feber, något positivt iaf. Nu vet ni hur min vecka kommer se ut, te i mängder, strepsils och försöka vila. Hoppas detta går över snabbare än blixten!

Är det någon som sitter på en mirakelkur vill jag gärna veta.. 🙂

1 kommentar

  1. 10 februari 2016, 11:53    

    Krya på dig ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se