Borta bra men hemma bäst

DSC_1355

 

Då var man hemma igen efter en fantastisk vecka på Kanarieöarna. Jag hade mer än gärna kunnat stanna en vecka till bara för värmen skull. Det var inte speciellt kul att komma hem till snön. Samtidigt känns det skönt att komma igång med rutiner gällande mat och träning för det har inte varit bra. Eller maten har jag faktiskt skött, jag har till och med hållit mig borta från laktosen och det är något som jag alltid bruka misslyckas med. Träningen har varit noll och sen var det ju det där med alkoholen.. Men är det semester så är det semester! 😀

Nu är det bara att ta nya tag och jag ser fram emot träningen, speciellt yogan för den har jag saknat. Jag tror att jag har hittat min träningsform. Tidigare älskade jag styrketräningen men nu tycker jag mycket mer om yogan. 🙂

 

DSC_1370

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se