Formbilder

formbild12312

 

Hädanefter ska jag bara ta formbilder på morgonen. Jag brukar inte alls se ut sådär på kvällen. Det var värsta wow känslan när jag kollade mig själv i spegeln. Jag ser ju nästan smal ut! Min mage putar betydligt mycket mer än på dom här bilderna. 😛

Jag har kommit en lång bit på vägen men än är jag inte i mål. Ibland önskar jag att man bara kunde trycka på en knapp och vips såg man ut som man ville. Tyvärr funkar det inte så. Det är bara att kämpa vidare!


You can do it!

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se