Delade magmuskler

litenyttigaremammamage

 

Alltså denna underbara mage.. Jag tycker att jag har kämpat som tusan för att bli av med min mage men lik förbannat ser jag fortfarande gravid ut. Tidigare var jag jätteduktig på att köra såna där ”innercore” övningar och då tyckte jag att mellanrummet mellan magmusklerna blev mycket mindre. Men sen jag började köra tyngre övningar, alltså vanliga situps, plankan med mera har det blivit sämre. Jag tycker att mina magmuskler är mycket mer delade nu. Frustrerande..

 

Jag fick tips om en app som heter mammamage och har nu kört den ett par dagar. Förhoppningsvis ska det bli bättre för det är inte roligt att se ut som att man är i 5 månaden när man inte är det. Tro mig, jag tycker att det är otroligt vackert med gravidmagar men när det inte är någon bebis där i så är det inte speciellt charmigt. 😉

 

mammamageapp

 

Är det någon mamma därute som har tips för att bli av med magen? Hur har ni gjort? Vad har funkat bra/dåligt?

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se