Veckans kost och träning

muskler13324

 

Nu tänkte jag göra en summering av veckan som gått. I matväg har det gått super! Jag är faktiskt förvånad med tanke på hur lite sömn det har blivit. Ni som har småbarn känner säkert igen er. Trots det har jag lyckats. Eller det var en dag som jag kom av mig, då hade jag knappt sovit på 3 dygn och lillan bara skrek hela dagarna (hon har varit sjuk). Jag ville bara gråta och trycka 5 stycken Ben & Jerrys men jag nöjde mig med en tablettask och några after eight. Ett tips är att köpa en tablettask istället för en godispåse. Det räcker gott och väl! Köper jag en godispåse äter jag upp den även om jag är nöjd efter några godisar. Lördagen blev det också några after eight men det var innan vi gjorde morotsstavar med dipp. Mums! 🙂

 

Då tar vi träningen.. Jag har varit otroligt duktig på att köra mage vilket är något som verkligen behövs. Jag tycker att det är så himla tråkigt och då är det lätt att jag skiter i det. Nu har jag gjort det hemma på morgonen. Ibland har det varit kämpigt med en liten bebis som klättrar på en eller som denna vecka, skriker. Men det går! Vissa dagar har jag inte hunnit så mycket som jag har velat men det är bättre än ingenting. Gymbesöken har däremot varit sämre, bara en gång. Men jag har passat på att använda crosstrainern hemma istället. Det är bra om den får dammas av ibland. 😉

 

Sen har vi yogan.. Jag tror att jag är lite smått förälskad faktiskt. Vissa saker är inte lätta, speciellt inte när man är stel som en pinne. Det är otroligt skönt att få sträcka ut på kroppen och efteråt.. Wow! Jag känner mig  jätteavslappnad, det är perfekt att avsluta en stressig dag med. Underbart för småbarnsföräldern! 😀

 

Såhär har min träningsvecka sett ut:

MåndagMage, Yoga
TisdagMage, Ben, Biceps, 20 min löpning
OnsdagYoga
TorsdagMage, Axlar, 40 min crosstrainer
Fredag – 40 min crosstrainer
Lördag – Vila
Söndag 
– Mage, Yoga, 40 min crosstrainer

 

Hur har det gått för er? 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se