Frukost – Det viktigaste målet

life12

 

Äter ni frukost varje morgon? Det gör jag. För ett par år sen gjorde jag inte det och jag minns det där tjatet om att frukosten var det viktigaste målet, bla bla bla. Tror ni jag lyssnade? Nä! Idag fattar jag inte hur jag kunde klara mig utan mat fram till lunch. Jag minns att jag var otroligt trött och hade svårt att koncentrera mig. Självklart var jag hungrig som en varg men på något sätt lyckades jag bita ihop. Det är märkligt för om jag missar frukosten nu skulle jag bli helt förstörd och odräglig som tusan. Det är tur att man blir klokare med åren, eller hur? 😉

Dom som äter frukost har mycket lättare att hålla vikten. Bara där har vi en anledning till att inte hoppa över frukosten. Sen slipper man blodsockerfall och för såna som mig är det väldigt viktigt. Och bäst av allt, man mår betydligt mycket bättre, både fysiskt och psykiskt. Så nu tycker jag att alla ni där ute som brukar hoppa över frukosten tar och skärper er! Imorgon är en bra dag att börja. 🙂

1 kommentar

  1. 3 februari 2016, 7:28    

    Har börjat äta gröt innan jag åker till jobbet och bara efter ett par gånger känns det bättre och energinivån har förändrats till det bättre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se