Torsk med spenat och fetaost

DSC_0791r

 

Torsk med spenat och fetaost (ca 4 portioner)
Du behöver:
600 g torskrygg
3 msk olivolja
150 g salladslök
200 g färsk babyspenat
2 dl crème fraiche
Salt
Peppar
150 g fetaost
1 dl gröna oliver

 

1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Ringa olivolja i en ugnsfast form och lägg på torsken.
3. Skär upp salladslöken och fräs den i en stekpanna.
4. Tillsätt spenaten och häll i crème fraiche när den blivit mjuk.
5. Smaka av med salt och peppar.
6. Häll såsen över fisken och smula över fetaost.
7. Skiva oliverna och strö över dom på fisken.
8. Sätt i ugnen 15-20 minuter.

 

DSC_0788r

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se