Börja med yoga

yoga

 

Nu är det dags att ta tag i yogan då både min kropp och knopp behöver det. Jag är stel som en pinne så det kommer bli tufft. Men allt är inte en dans på rosor och ibland får man kämpa lite. Jag och min sambo körde faktiskt ett pass igår och det gick.. Bra? Nää om sanningen ska fram så gick det inte alls som tänkt. Om jag är stel så skulle ni ha sett min kära sambo. Haha! Stelare människa får man leta efter. Jag höll på att skratta ihjäl mig så att jag nästan kissade på mig. Halva passet gick alltså åt till att bara skratta åt honom. Men på slutet gick det bra och det var otroligt skönt efteråt. Nu gäller det bara att få in iallafall två yogapass i veckan. 🙂

 

Är det någon av er som kör eller har kört yoga? Om ni har tips på något bra pass på youtube får ni gärna länka i en kommentar. 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se