Juletider

DSC_0524

 

Hoppas att alla har haft en fantastisk Jul och att ni njuter till 100%. Kost och träning brukar inte vara prio den här tiden på året och det är helt okej. Jag är inget undantag, jag frossar i julmat och godis precis som alla andra. Det är jag värd! Men så småningom ska jag skärpa till mig för bikinin ska snart på, 30 Januari åker jag till Kanarieöarna. Ni anar inte hur skönt det ska bli, som jag längtar. 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se