Frossat lite.. (MYCKET)

DSC_8965

 

Nu ska jag erkänna mina synder.. Typ! Jag har frossat som tusan ett par dagar. Självklart har jag något att skylla på, även fast man inte ska göra det. Men nu är det faktiskt så att det har varit den där roliga veckan i månaden som alla tjejer bara älskar.. Eller inte! Jag har varit chokladsugen som tusan, nästan så att jag har blivit sådär manisk. Det har knappt gått att tänka på annat så jag har förätit mig på choklad. Jag har till och med börjat må illa för att jag ätit så mycket men ändå har jag tryckt lite till. Någon som känner igen sig? 😛

Det är skönt att det är ”bortgjort” för den här gången och nu kan jag börja äta normalt igen. Men det känns lite surt när jag har varit duktig och hållit mig borta från sött och slisk och sen bara spårar jag ur. Men det är inte lönt att gräva ner sig, det är sånt som händer och det är förmodligen inte sista gången heller.. 😛

Nu tar jag nya tag! 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se