Köttfärsgryta

DSC_7986

 

Köttfärsgryta (ca 4 portioner)
Du behöver:
500 g köttfärs
1 aubergine
1 röd paprika
1/2 gul lök
En ask cocktailtomater
2 vitlöksklyftor
Chili explosion
Salt
Peppar
Basilika

 

1. Hacka löken och skär aubergine och paprika i mindre bitar.
2. Bryn det i en stekpanna och häll sedan i köttfärs.
3. Pressa i vitlök och krydda sedan med chili explosion, basilika, salt och peppar.
4. Dela cocktailtomaterna och tillsätt dom några minuter innan servering.

 

Om det blir för torrt kan man hälla i lite vatten. Servera som det är eller med fullkorn couscous. :)

 

DSC_7988

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se