Före och efterbilder

föraefterbilder5675685678

 

Jag trodde aldrig att jag skulle våga lägga upp dessa bilder men nu gör jag det ändå. Mest för att peppa mig själv. Jag är långt ifrån hur jag vill se ut och jag vet att det kommer ta tid. Ni anar inte hur mycket det tar emot att visa..

 

Bilderna till vänster är tagna 3 månader efter förlossningen. Jag minns den dagen så väl för det var då jag hade varit på efterkontrollen och fick äntligen börja träna. På grund av lite komplikationer under förlossningen fick jag alltså inte träna.. Jag orkar inte gå in på några detaljer i det här inlägget. Jag blev riktigt taggad och mjukstartade med träningen, försökte äta rätt också. Det gick inte speciellt bra och slutade med att jag blev sjuk därav ingen träning. Sen vet jag inte vad som hände, jag började småäta som tusan, jag gick till kylskåpet och skafferiet hela tiden. Fattar inte varför men tillslut blev det en dålig vana. Då blev jag ännu större och det fortsatte bara. Det blev som en ond cirkel. Ju längre det gick desto jobbigare blev det att ta tag i problemet.

 

Bilderna till höger är tagna i lördags, 7 månader och 1 dag efter förlossningen om man ska vara exakt. Nu äter jag lite nyttigare, jag går alltså inte på någon extrem diet för det skulle aldrig funka på mig. Jag ligger inte på något stort underskott utan jag försöker äta det jag behöver. Därför kommer jag inte tappa vikt snabbt, det kommer ta tid. Tränar 4 dagar i veckan, styrketräning ingen kondition för tillfället, ibland mer, ibland mindre. Promenerar och försöker låta bli att fastna i soffan. Det slinker ner någon godis då och då men jag försöker göra nyttigare snacks och äta det istället. Jag är inte perfekt, jag är mänsklig!

 

föraefter2353456t34

 

Det är inte jättestor skillnad på dessa bilder. Men jag tycker att det syns att kroppen har ”tajtat till sig” lite. Som sagt det kommer ta tid men jag har börjat och är på god väg. Jag vill inte köra någon svältdiet, jag vill ändra livsstil. Jag vill må bra både på in och utsidan.

Jag vill vara frisk och hälsosam.

1 kommentar

  1. 17 november 2015, 10:31    

    Starkt jobbat. Jag tror att det är bäst i längden att göra som du göra istället för tokträning med extrem diet.
    Heja heja. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se