Vegetarisk mat

DSC_8183

 

Jag tycker att det är otroligt gott med vegetarisk mat men jag har aldrig tagit mig för att göra det själv. Det är ju så enkelt att fortsätta på samma gamla spår, kyckling, kött osv.. För ett tag sen bestämde vi att börja göra en vegetarisk rätt i veckan och det har vi gjort sen dess. Det har varit väldigt kul att få testa lite olika saker. Sen har vissa inte blivit speciellt bra men det är inte hela världen. Man måste iaf prova. Självklart kommer jag lägga upp dom recept som jag gillar så håll utkik. 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se