Ta hand om dig

litenyttigarecitat

 

Detta citat är värt att tänka på och det stämmer väldigt bra. Kroppen behöver inte all skit som vi proppar i oss, den behöver bra och hälsosam mat. Jag vet att det är svårt att bryta ett mönster men någonstans måste man börja. Vem vill inte må bra? Eller känna sig nöjd med sin kropp? Det vill iallafall jag!

Det går att äta nyttiga godsaker istället för att öppna en chipspåse eller godispåse. Visst det tar lite mer tid och är mer krävande. Men är det inte mer värt att ta den tiden istället för att sitta framför facebook eller instagram? Det om något är dötid! Vi spenderar otroligt mycket tid på att göra ingenting. Ta och lyft rumpan från soffan och gör något vettigt. Gå en promenad eller gör något gott snacks till helgen. Just do it! 🙂

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se