Panerad rödspätta med romröra

DSC_4126

 

Panerad rödspätta (ca 4 potioner)
Du behöver:
8 st spättafiléer
2 ägg
1 dl vetemjöl
1 1/2-2 dl ströbröd
salt och citronpeppar

1. Vispa äggen lätt.
2. Vänd filéerna först i mjölet, sedan äggvispet.
3. Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det.
4. Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Filéerna ska bli gyllenbruna.

 

Romröra
Du behöver:
2 dl creme fraiche
75 g röd stenbitsrom
2 msk dill
1 rödlök

1. Finhacka rödlöken och dillen.
2. Rör ihop alla ingredienser.

 

DSC_4080DSC_4089 DSC_4107 DSC_4123

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till en lite nyttigare receptsida!

Här kommer ni hitta en massa nyttiga recept. Allt från goda snacks till festligare måltider med mera.

En god hälsa kommer först och främst från insidan därför är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sig.

Kontakt: sandra@litenyttigare.se

Blogglistenhits


myTaste.se